Fonts de referència

 

Per mitjà del Portal de Terminologia Jurídica es pot accedir a la consulta més de 13.000 fitxes de termes, actualitzades mensualment.

En les pàgines següents es donen a conèixer les citacions bibliogràfiques corresponents als productes terminològics que consulta aquest Portal i que es poden trobar com a marcatge de procedència en les fitxes.


Perquè el consultant pugui valorar la resposta obtinguda des del Portal, totes les fitxes incorporen en l’angle superior dret una icona emergent. Fent clic al damunt d’aquest distintiu, s’obtenen dades sobre la font de les informacions que mostra la fitxa o bé sobre la seva possible falta d’actualització.

D’aquesta manera, mostren un marcatge de procedència les fitxes següents:

  • Les fitxes corresponents a la terminologia normalitzada pel Consell Supervisor del TERMCAT. Fent clic sobre el text Neoloteca, s’obté informació sobre el diccionari en línia de termes normalitzats on es poden consultar, de manera sistemàtica, totes les fitxes normalitzades.
  • Les fitxes procedents de productes terminològics elaborats pel TERMCAT o que han rebut el seu assessorament. Fent clic sobre el distintiu, s’accedeix a la citació bibliogràfica corresponent al producte terminològic de procedència.
  • Les fitxes procedents de projectes de recerca sectorial del TERMCAT en un estat avançat d’elaboració o de recerques puntuals dutes a terme per les diferents àrees de treball del Centre. Fent clic sobre la icona, s’accedeix a informació específica sobre la procedència de les fitxes.
  • Les fitxes terminològiques elaborades per altres organismes i professionals. Fent clic sobre la icona, s’accedeix a informació específica sobre la procedència de les fitxes.

CATALUNYA. DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de dret administratiu [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2014. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/169/>

CATALUNYA. DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de dret civil [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2012. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/150/>

CATALUNYA. DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Vocabulari de dret penal i penitenciari [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2014. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/172/>

LLABRÉS FUSTER, Antoni; PONS, Eva (coord.). Vocabulari de dret [en línia]. 2a ed. València: Universitat de València. Facultat de Dret: Servei de Política Lingüística; Barcelona: Universitat de Barcelona. Facultat de Dret: Serveis Lingüístics, 2015.
<http://www.ub.edu/ubterm/obres/dret-vocabulari.xml>

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Fitxes que són el resultat d’una recerca duta a terme pel TERMCAT.

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Consulteca [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/207>

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Lèxic de les Comunitats Europees [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2009. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/27/>

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Neoloteca [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2016.
<http://www.termcat.cat/ca/Neoloteca/>

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia dels drets humans [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2017. (Diccionaris en Línia) <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/228/>

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia electoral bàsica [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2014. (Diccionaris en Línia)<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/179/>

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia notarial [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2008. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/17/>

UNIVERSITAT DE VALÈNCIA. SERVEI DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Vocabulari de dret romà [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2018.  <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/234/>

 

Comments are closed.