El Diccionari de l’activitat parlamentària, de nou disponible en paper

imatge de la coberta del diccionari

Un any i mig després de la publicació en línia i en paper, s’ha fet una reimpressió del Diccionari de l'activitat parlamentària, que conté 422 termes en català amb equivalents en occità, castellà, francès i anglès, definicions i notes. L’obra és el resultat d’un treball conjunt entre el Parlament de Catalunya, la Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament, del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i el TERMCAT.

El diccionari va néixer amb vocació d’esdevenir una eina terminològica de referència i amb l’objectiu d’afavorir l’ús correcte del llenguatge especialitzat i, alhora, de divulgar la tasca de la cambra catalana. Amb aquesta intenció, el projecte s’ha completat amb un seguit d’infografies que difonen el llenguatge parlamentari i acosten el Parlament a la ciutadania, sobretot perquè avui el seu treball és més present en l’actualitat política i el seu lèxic s’ha estès a la nostra vida quotidiana.

Amb aquesta reimpressió de l’edició en paper es vol afavorir la consulta del producte entre els col·lectius implicats.

A més a més, aquesta obra forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia del web del TERMCAT, que actualment ofereix més de 160 títols dedicats a diversos àmbits d’especialitat.