Back to top

Terminologia notarial

Presentació

Terminologia notarial - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2008

 

Aquest diccionari aplega uns tres-cents termes, que són els d'ús més habitual a les notaries, i en presenta les denominacions i la definició en català i els equivalents en castellà. A més dels més característics del món de la notaria, també s'hi inclouen termes que provenen d'altres branques del dret estretament vinculades amb la feina diària del notari, com ara el dret civil, el dret hipotecari o el dret mercantil.

Es tracta de versió en línia de la Terminologia notarial, elaborada l'any 2004 pel TERMCAT i els col·legis de notaris de les Balears i de Catalunya, amb el suport del Servei de Política Lingüística del Govern d’Andorra i dels col·legis abans esmentats.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).


Equip de treball
Presentació
Introducció
Arbre de camp
Bibliografia

 

Autoria i edició:    

TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia notarial [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2008. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/17/>

 

Darrera actualització: 29-09-2022