Back to top

Vocabulari de dret penal i penitenciari

Presentació

Vocabulari de dret penal i penitenciari - Presentació

© Autoria: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia; TERMCAT, Centre de Terminologia
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2014

 

Aquest vocabulari conté 2.705 termes corresponents a quatre grups temàtics: dret penal, dret processal penal, dret penitenciari i dret penal militar. Cada article mostra les denominacions en català, equivalents en castellà, àrea temàtica –a la qual es pot accedir a través de l’opció Accés temàtic– i, sovint, notes explicatives.

Es tracta de la versió en línia del Vocabulari de dret penal i penitenciari elaborat pel TERMCAT i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, publicat en paper l’any 2000. En aquest temps, algunes de les dades originals han estat actualitzades o completades. L’obra és el primer títol de la Col·lecció Termes Jurídics, de la qual també formen part el Diccionari de dret civil i el Diccionari de dret administratiu, tots disponibles en línia.

Des de la pestanya Consulta de termes es pot accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cadascuna de les llengües del vocabulari) i desplegar les fitxes, o bé es poden fer cerques simples o avançades directament al quadre Text de la consulta (també en qualsevol de les llengües del vocabulari).

 

Documents associats (extrets de l’obra impresa)

Equip de treball
Pròleg
Introducció
Arbre de camp
Bibliografia

 

Autoria: 

Departament de Justícia          TERMCAT

 

Edició: 

TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
CATALUNYA. DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Vocabulari de dret penal i penitenciari [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2014. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/172/>

 

Darrera actualització: 04-04-2024