Back to top

Diccionari de la negociació col·lectiva

Presentació

Diccionari de la negociació col·lectiva - Presentació

© Autoria: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Benestar Social i Família; TERMCAT, Centre de Terminologia
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2019 (Primera edició: 2008)

 

Aquest diccionari recull més de mil termes propis de la negociació col·lectiva, relatius a les relacions col·lectives entre sindicats i empreses, a l’organització productiva del treball i les condicions de l’ocupació, a la gestió dels recursos humans o les particularitats del món del treball. Es tracta de la segona edició d’aquesta obra, elaborada a partir del Diccionari de la negociació col·lectiva, creat conjuntament pel TERMCAT i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, l’any 2000.

Cada fitxa terminològica conté una denominació catalana; sinònims, si n’hi ha; equivalents en castellà, francès i anglès; definició, i notes explicatives o exemplificadores quan s’ha cregut convenient.

Des de la pestanya “Consulta de termes” , es pot accedir a les fitxes terminològiques de tres maneres diferents: mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari); mitjançant l’accés temàtic en català, o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre “ Text de la consulta” , en qualsevol de les llengües del diccionari).

 

Equip de treball
Arbre de camp
Bibliografia

 

Autoria:

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies          Logo TermCat

 

Edició:    

Logo TermCat

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMÍLIES. Diccionari de la negociació col·lectiva [en línia]. 2a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2019. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/5/>

 

Darrera actualització: 04-04-2024